Bananowe pancakes z syropem klonowym i orzechami włoskimi.
Dziś pracuję na zwolnionych obrotach.
Nawet te pancakes takie mało...kreatywne?
Znowu coś mi nie wyszło. Co robicie, żeby pierniczki miały gładką powierzchnię po upieczeniu, a nie były chropowate?
Nigdy nie próbowałam syropu klonowego. w przybliżeniu jak smakuję ?:d
OdpowiedzUsuńnaprawdę? jest pyszny :) ...bardzo słodki...koniecznie spróbuj :)
Usuńmalo kreatywne? a czego chciec tutaj wiecej, przeciez banan, orzechy i syrop klonowy to raj dla podniebienia<3
OdpowiedzUsuńdokładnie!;)
UsuńJak pysznie, nic więcej nie trzeba:)
OdpowiedzUsuńbanan i orzechy w pankejkach, jakie to pyszne! :)) i jak dla mnie kreatywne jest właśnie! :D
OdpowiedzUsuńe tam, wcale nie mało kreatywne, to przecież idealne połączenie smaków! a z jakiej mąki robisz pierniczki? bo jeżeli z pełnoziarnistej, to może otręby nadają tej chropowatości?
OdpowiedzUsuńrobię z pełnoziarnistej ale bardzo drobno zmielonej :)
Usuńmmm jakie pyszne placki , włoskie *.*
OdpowiedzUsuńWspaniałe pancakes :)
OdpowiedzUsuńPolecam lekko polukrować i na minutkę lub dwie wstawić do piekarnika, lukier fajnie zastygnie i zrobi się przezroczysty :)