czwartek, 17 stycznia 2013

134. / Granola, wiejski i bananowe purre.






Granola jabłkowa z serkiem wiejskim, cynamonem, imbirem, mielonym lnem i puree bananowym.



Jest ciężko, ale zawsze trzeba doszukać się pozytywów. A życie lubi zaskakiwać, nie tylko negatywnie...
Postanowiłam się wziąć za siebie. Koniec z leniwymi wieczorami przed komputerem. Czas na poważnie zająć się postanowieniami noworocznymi (ekhm, no comment...)!

I moje nowe motto na dokładkę: "Carpe diem"!

7 komentarzy:

  1. To puree bananowe musiało być boskie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam wiejskiego z takimi dodatkami :) Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  3. puree bananowe? jak zrobiłaś, po prostu podusiłaś banana, czy może w jakiś inny sposób? ;>

    OdpowiedzUsuń
  4. mm wieśniak z taką granolą i dużą ilością cynamonu to niebo w gębie<3

    OdpowiedzUsuń
  5. Mmm, pycha... i to jeszcze tyle cynamonu <3

    OdpowiedzUsuń
  6. uwielbiam wiejski ,a to puree *-* po prostu pycha śniadanie !

    OdpowiedzUsuń