czwartek, 9 sierpnia 2012

13.





Ricotta hotcakes z cynamonem, mielonym siemieniem lnianym podane z winogronami, jogurtem naturalnym i kakao.

8 komentarzy:

  1. takie pysznosci na talerzu moglabym miec codziennie rano! :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. z ricotty najlepsze<3 a jeszcze z winogronem, mniam:)

    OdpowiedzUsuń
  3. nigdy w życiu nie próbowałam ricotty ,ale placki wyglądają cudnie ;) pycha !

    OdpowiedzUsuń
  4. Robiłam , nawet dobre, ale ricotty i tak nie lubię;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ricotta hotcakes są przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam hotcakesy :) duuuże Ci wyszły ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. rzeczywiście były troszkę duże ;p a zjadłam 3! zastanawiam się, gdzie ja to zmieściłam ; )

      Usuń
  7. muszę się w końcu pokusić o ich przygotowanie, bo planuję je od chyba pół roku ;P

    OdpowiedzUsuń