Opieczona bułka jęczmienna z: oscypkiem i konfiturą żurawinową / suszonymi pomidorami, oliwką tymiankową, oscypkiem, oregano, tymiankiem i pieprzem; pomidor.
Zaczęłam wrzucać śniadania w porze na kolację...ale mam wytłumaczenie! Upiekłam swój pierwszy sernik! : D (PIERWSZY upiekłam sama, zawsze tylko jadłam ; ) )
Na śnaidanko miała być owsianka. Ale wygrał oscypek. Niestety z kupną konfiturą, bo domowa została już zjedzona, włącznie z wylizaniem słoiczka ; P
grillowany oscypek i zurawina *.* ZABIERAM!
OdpowiedzUsuńJej, uwielbiam oscypki. :) W górach jem je każdego dnia.
OdpowiedzUsuńo mój Boże, kiedy ja ostatnio jadłam oscypka?! mam ochotę teraz jechac w góry i zaspokoic swój głód!
OdpowiedzUsuńswoją drogą to pierwszy raz słyszę o bułce jęczmiennej:D
Pyszne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńprzepysznie i gratulacje serniczka ;)
OdpowiedzUsuńOscypka klubie tylko smażonego:D
OdpowiedzUsuń