czwartek, 23 sierpnia 2012

25.






Płatki ryżowe i otręby żytnie gotowane na mleku z puree dyniowym z kardamonem, imbirem, cynamonem, prażonymi pestkami dyni, rodzynkami, masłem orzechowym crunchy i domową granolą crunchy.


7 komentarzy:

  1. Płatki ryżowe...mam je jeszcze, muszę nie długo ich użyć ;) Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. wymieniłabym tylko puree dyniowe na jabłkowe i pochłonęła w całości<3

    OdpowiedzUsuń
  3. pyszne dodatki!:) mniam mniam

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam puree dyniowe! A płatków ryżowych dawno nie jadłam. Czyli już mam dwie rzeczy, które chcę kupić. ;) Pycha.

    OdpowiedzUsuń
  5. miska pełna pyszności ,mniam ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. O, przypomniałaś mi, że kupiłam płatki ryżowe i jeszcze ich nie otworzyłam. Muszę coś z nimi wykombinować w najbliższym czasie :).

    OdpowiedzUsuń