poniedziałek, 22 października 2012

76.






Domowa jabłkowa granola z jogurtem naturalnym, gorącym musem jabłkowym, suszonymi bananami, mielonym siemieniem lnianym i cynamonem.



Musiałam wczoraj wyrzucić 2 słoiki zepsutego puree z dyni. Byłam wściekła, bo robiłam je 2 dni! A biorąc pod uwagę, że puree z poprzedniej dyni też wyrzuciłam, zastanawiam się czy jeszcze takowe zrobię. Ale chyba jednak wygra chęć posiadania w piwnicy słoiczków z pysznym żółto - pomarańczowym musem! :)

9 komentarzy:

  1. Domowa granola? Super! Na pewno była pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ooo, domowa granola *.* muszę w końcu zrobić swoją, ta Twoja jabłkowa wygląda baardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. o biedne puree ...
    pyszna śniadaniowa mieszanka ;d

    OdpowiedzUsuń
  4. muszę zrobić domową granolę, bo jest pyszna! jabłkowej jeszcze nie robiłam, więc pewnie spróbuję :) pyszna miseczka!
    szkoda puree, tyle się napracowałaś... też myślałam, żeby zrobić, ale się obawiam, dużo czasu zajmuje i boję się , że nie wyjdzie :P

    OdpowiedzUsuń
  5. ja tam wykorzystuję dynię na bieżąco, póki jest jeszcze dostępna świeża. dopiero kiedy braknie, będę się przejmować. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. zjadłabym taką domową granolę! bez porównania do tych sklepowych!

    OdpowiedzUsuń
  7. Popatrz na to z innej strony, powód do zrobienia nowych i posiedzenia kolejnych dziesiątek minut w kuchni :)
    Dodaję i zapraszam :)

    OdpowiedzUsuń