niedziela, 21 października 2012

74 ~ 75.




Krakowskie:




Chleb żytni pełnoziarnisty z: serem z niebieską pleśnią, łososiem wędzonym i sokiem z cytryny / pasztetem ze śliwką, żółtym serem i papryką; pomidor, sałatka caprese; kawa*.


* autorskie cappuccino wujka :)


To byłą piękna sobota. Pogoda dopisała, poranny jogging we mgle po błoniach i wegetariański obiad też...był nawet tradycyjny obwarzanek!...Chcę tam wrócić. :)



A to dzisiejsze, już domowe, śniadanko:



Tosty pełnoziarniste żytnie z: serem żółtym i jajecznicą na maśle z avocado, chilli i pieprzem / masłem orzechowym crunchy, serkiem waniliowym BIO i granatem; pomidor; parówka sojowa zapiekana z oscypkiem, podana z konfiturą z żurawiny.




10 komentarzy:

  1. Zmówiliście się na te masła wszyscy dzisiaj, no;p

    OdpowiedzUsuń
  2. ten tost z granatem jest cudowny!

    OdpowiedzUsuń
  3. kawa prezentuje się wyśmienicie! :)) brawo dla wujka! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Same zdrowe i pyszne rzeczy :) A Twój wujek robi definitywnie świetne cappuccino :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ach, oba śniadania boskie! I wujek robi bardzo ładne cappuccino :)

    OdpowiedzUsuń
  6. kawa świetna! :) pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. dzisiejsze śniadanko rządzi, pycha<3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ta kanapka z granatem wygląda świetnie :D

    OdpowiedzUsuń