piątek, 17 sierpnia 2012

20.








Pszenne pełnoziarniste gofry z siemieniem lnianym z serkiem wiejskim, jagodami i syropem klonowym / bananem, jogurtem greckim Light z cynamonem i masłem orzechowym (rozpuszczonym z mlekiem).


U mnie dzisiaj gofrowy piątek i pyszne śniadanko zjedzone na świeżym powietrzu. : )


13 komentarzy:

  1. Ja niestety nie mam gofrownicy. A gofry bardzo lubię. Chętnie porwała bym tego z bananem.

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetne gofry. :) Porwałabym jednego.

    OdpowiedzUsuń
  3. oj zjadlabym takiego gofra! kusisz! *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale ładne ci wyszły ;))

    OdpowiedzUsuń
  5. jakie pyszne! zabieram talerzyk! ;P

    OdpowiedzUsuń
  6. skąd masz jeszcze jagody? podziel się:<
    i gofrem przy okazji też:D

    OdpowiedzUsuń
  7. Cudownie śniadanie, pyszne gofry i jeszcze swieże powietrze... :)

    OdpowiedzUsuń
  8. gofry pyszne ,a dodatki dodają im uroku i jeszcze lepszego smaku ;D <3 zabieram ze sobą ! moje ;p

    OdpowiedzUsuń
  9. Szkoda,że nie mam gofrownicy :(
    Zjadłabym oba : )

    OdpowiedzUsuń
  10. Pyszne dodatki, ślicznie podane, nic tylko wziąć gryza... lub dwa.. ^^

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie mogłabym się zdecydować na jednego. Tak pysznie wyglądają.;)

    Dodaję się do obserwatorów i zapraszam do mnie.:)

    OdpowiedzUsuń
  12. Piękne te twoje gofry :) Cudownie wyglądają.
    Zapraszam do siebie c:

    OdpowiedzUsuń