sobota, 18 sierpnia 2012

21.









Opieczona bułka pełnoziarnista z ricottą i jagodami / pasztetem, pomidorem i pieprzem; pomidor, sałata.


Zrezygnowałam dziś z naleśnikowej soboty na rzecz ostatniej bułki "serduszka", ostatniego pasztetu (tylko tu jest taki pyszny!) i ostatnich jagód w tym roku. No nic, wszystko się kiedyś kończy. Wakacje też : (

11 komentarzy:

  1. Urocza ta bułeczka. Sama robiłaś?
    I nie mów mi tu nawet o końcu wakacji, nie chcę o tym myśleć... :C To za szybko.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie, nie, ale takiej bułki jeszcze nigdzie nie widziałam, to tylko tutaj na Kaszubach ; ))

      Usuń
  2. na rzecz takiej bułki też bym pewnie zrezygnowała! sama ją robiłaś? bo jest świetna! i porywam tą połówkę na słodko<3

    OdpowiedzUsuń
  3. bułka serduszko jest genialna! :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetnie wygląda ta bułka.:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajna buła, ta połowę z jagodami biorę;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Buła w pysznym wydaniu. Mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. bułeczka prezentuję się uroczo , na pewno była pyszniutka ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam ser ricotta. Zwłaszcza, kiedy występuje razem z owocami :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Dla takiego śniadania i ja zrezygnowałabym z naleśnikowej soboty ^^

    OdpowiedzUsuń
  10. Ricotta z jagodami smakuje cudownie, tez bym się skusiła ;)

    OdpowiedzUsuń