sobota, 15 września 2012

42.






Naleśniki pszenno - gryczane z  makiem z serem (twaróg półtłusty, jogurt grecki, miód, cynamon, rodzynki) / masłem orzechowym i musem jabłkowym, podane z podduszoną gruszką z cynamonem, jogurtem naturalnym, orzeszkami ziemnymi i rodzynkami.




I na dokładkę mój dzisiejszy obiad w formie meksykańskich placków (już nadgryzionych, bo rzuciłam się na jedzenie zanim zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym wrzucić jakieś fotki na bloga ; P ) :



Enchilada wegetariańska (z fasolą czerwoną i kukurydzą), surówki ~ Restauracja




Naleśnikowa Sobota 2

9 komentarzy:

  1. O rany, śniadanie pyszne, ale ten obiad <3 Uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. zjadłabym chętnie tego z makiem, tak świątecznie już mi się kojarzy<3
    a ten obiad to istne cudo! jeszcze nigdy nie jadłam enchilady! podasz przepis?:>

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne naleśnikowe dodatki *-* I obiad też nieczego sobie ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. wszystko takie przepyszne, że bym zjadła! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. fajne naleśniczki , od razu podsunełaś mi pomysl na śniadanie z makiem ;d

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale pyszny miałaś obiad :) i śniadanie też oczywiście :)

    OdpowiedzUsuń
  7. z chęcią zjadłabym to na śniadanie, ide do kuchni!

    pozdrawiam
    www.a-cup-of-ideas.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń