środa, 22 sierpnia 2012

24.





Opieczona bułka jęczmienna z: oscypkiem i konfiturą żurawinową / suszonymi pomidorami, oliwką tymiankową, oscypkiem, oregano, tymiankiem i pieprzem; pomidor.



Zaczęłam wrzucać śniadania w porze na kolację...ale mam wytłumaczenie! Upiekłam swój pierwszy sernik! : D (PIERWSZY upiekłam sama, zawsze tylko jadłam ; ) )

Na śnaidanko miała być owsianka. Ale wygrał oscypek. Niestety z kupną konfiturą, bo domowa została już zjedzona, włącznie z wylizaniem słoiczka ; P

6 komentarzy:

  1. grillowany oscypek i zurawina *.* ZABIERAM!

    OdpowiedzUsuń
  2. Jej, uwielbiam oscypki. :) W górach jem je każdego dnia.

    OdpowiedzUsuń
  3. o mój Boże, kiedy ja ostatnio jadłam oscypka?! mam ochotę teraz jechac w góry i zaspokoic swój głód!
    swoją drogą to pierwszy raz słyszę o bułce jęczmiennej:D

    OdpowiedzUsuń
  4. przepysznie i gratulacje serniczka ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Oscypka klubie tylko smażonego:D

    OdpowiedzUsuń