czwartek, 4 października 2012

61.





Jaglanka z bananem, cynamonem, imbirem, mielonym siemieniem lnianym, jogurtem brzoskwiniowym BIO, prażonymi wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów.



Z przerażeniem zauważyłam, że moje śniadania są coraz większe. A mnie ciągle przykro jak wyjadam z miseczki ostatnią łyżeczkę...

10 komentarzy:

  1. Na śniadanko ogrom można i potem też:D

    OdpowiedzUsuń
  2. sniadanko ma byc duze! :)) i pyszne! tak ma byc! :))

    OdpowiedzUsuń
  3. Też tak mam z ostatnim kęsem śniadania.. ;)
    Pyszne dodatki do jaglanki, muszę ją jutro zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  4. nie żałuj sobie, śniadanie to w końcu najważniejszy posiłek dnia! a dodatek imbiru - mniam!

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam jaglankę :)
    Może masz większy apetyt, bo masz więcej wysiłku - szkoła ęczy! Nie odmawiaj :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jest zimno, dlatego jemy więcej, chyba każdy tak ma ^^
    Ale pyszne dodatki dobrałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  7. śniadanie najważniejsze, musi dostarczyć nam kopa energii na cały poranek :) u mnie też dzisiaj jaglanka! przepyszne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, więc porcja musi byc porządna:D jakie cudowne dodatki, mniam:)

    OdpowiedzUsuń