Pełnoziarniste pierogi leniwe podane z jogurtem naturalnym z mascarpone i z hummusem (Whomus).
Tym razem hummus trzech smaków: kolendra z cytryną, suszone pomidory i tradycyjny. Razem z leniwymi na wytrawnie. Co prawda preferuję śniadania na słodko, hummus jest jednak bardzo, bardzo smaczny. Co więcej, ma fajny skład - nie jest nafaszerowany konserwantami, za to spokojnie można nazwać go zdrowym :)
I jeszcze jedno w temacie hummusów - na Kathy In Cookingland pojawił się przepis na...makaron z hummusem! Zapraszam :)
gdzie kupilas ten hummus?:D
OdpowiedzUsuńten akurat dostałam, ale wiem, ze dostępny jest np. w Almie :)
Usuńale pyszne te pierogi musiały być!:)
OdpowiedzUsuńleniwe, uwielbiam! nigdy nie jadłam hummusu, muszę spróbować :)
OdpowiedzUsuńleniwe wolę bardziej na słodko ,a hummusu nigdy nie jadłam ,ale z chęcią bym spróbowała twojego śniadanka ;d
OdpowiedzUsuńleniwych na wytrawnie jeszcze nigdy nie jadłam, u mnie zawsze na słodko:D
OdpowiedzUsuńale ten hummus prezentuje się bardzo interesująco, znalazłabym dla niego zastosowanie:> a gdzie go kupiłaś?
Ten hummus wygląda super, szkoda, że u siebie gotowego nie widziałam, chętnie bym spróbowała innych smaków.
OdpowiedzUsuńA leniwych nie jadłam nigdy w życiu :D i patrząc na Twoje zdjęcie dochodzę do wniosku, że czas to zmienić ;)