środa, 30 stycznia 2013

140. / pasta ryżowa.






Lniane tosty z olejem kokosowym i migdałową pastą ryżowo-makowo-avocado; ogórek zielony.

8 komentarzy:

  1. Oo, ta pasta to domowa? Jak ją zrobiłaś? :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Właśnie, domowa pasta? Brzmi swietnie, z chęcią bym takiej spróbowała :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ta pasta brzmi super, zdradzisz przepis?:>

    OdpowiedzUsuń
  4. ta pasta mi się podoba, musi smakować świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Smaczne i oryginalne śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Co to za pasta? Genialnie się prezentuje i widzę, że idealnie trafia w moje gusta smakowe.

    OdpowiedzUsuń
  7. mmm ciekawa ta pasta , pewnie pycha ! spróbuję ;d

    OdpowiedzUsuń