wtorek, 26 lutego 2013

144. / fioletowo, jagodowo.






Kasza manna na mleku z otrębami żytnimi, serkiem waniliowym BIO, cynamonem, mielonym lnem, jagodami, prażonymi migdałami i syropem klonowym.




Znacie ideę "spotted"? U mnie w szkole zawrzało! ; D

12 komentarzy:

  1. Ale jagodowo dziś zaczęłaś :) Mniam, aż mam ochotę na jakieś owoce.

    OdpowiedzUsuń
  2. taka jagodowa manna to mi się podoba ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Genialny kolor, od razu wywołuje uśmiech i wspomnienie lata :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jagodowy szał, obłędnie wygląda ta manna :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale pyszności, też chcę jagody! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. ale fajny kolorek , jagódki <3

    OdpowiedzUsuń